ClickElectro
 
Pe ClickBeauty.ro, la fel cum ai cumpãrat simplu, returnezi simplu, fãrã prea multe bãtãi de cap.
Dacã, din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpãrat, poți sã îl returnezi în termen
de 14 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de cãtre curier sau echipa Click livrãri.
De asemenea formularul de retur, trebuie completat cel târziu în a 14-a zi calendaristicã de la data ridicãrii / primirii
produsului. Formularele completate dupã 14 zile calendaristice nu vor fi luate în considerare.
Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului.
Se recomandã utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produsului.


Înainte de a returna un produs citește condițiile de retur specifice produsului, detaliate mai jos.


  Condiții generale care se aplicã tuturor produselor:

Orice modificare a stãrii produsului fațã de modul în care a fost livrat sau deteriorarea ambalajului original
ce face imposibilã vânzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare
supusã unor taxe administrative de readucere a produselor la starea în care a fost livrat. Taxele sunt cuprinse între 0 și 50% din valoarea inițialã a produsului. 
Cuantumul taxei administrative va fi comunicat de cãtre Vânzãtor, cãtre Client la recepționarea produselor deteriorate/modificate.

Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 14 zile de la data livrãrii. Toate produsele pe care le returnezi trebuie sã fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cãrora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de cãtre tine: urme de uzurã sau folosire excesivã, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Trebuie sã returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, certificatul de garanție în original, dacã a fost emis de producãtor/ distribuitor și toate documentele cu care și-au fost livrate. Dacã produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnezi produsele trebuie sã  returnezi și cadourile.

Dacã ai cumpãrat mai multe produse de același fel și vrei sã le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate  fi desigilat, restul produselor le putem accepta doar dacã sunt sigilate.
Se acceptã maxim, returul a 3 (trei) produse în decursul unui an calendaristic, pentru fiecare client.
Verificã mai jos care sunt condițiile specifice pe care trebuie sã le îndeplineascã produsul tau:

Produsele cosmetice:
Vã rugãm sã luați în considerare cã produsele cosmetice desfãcute și utilizate care nu reprezintã un defect calitativ și nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de sãnãtate.
Vã mulțumim pentru înțelegere.

În conformitate cu legislația uniformizatã a Uniunii Europene, toate produsele cosmetice au lipit pe ambalaj o pictogramã (un desen ce reprezintã o cutie rotundã desfãcutã și un numãr).
Numãrul trecut pe aceastã pictogramã reprezintã numarul de luni al termenului de valabilitate al produsului din momentul în care acesta a fost deschis.
Spre exemplu un produs cu pictograma M24 poate fi folosit timp de 24 de luni din momentul în care a fost deschis.
În cazul produselor cu termen de valabilitate mai mare de 36 de luni pictograma este M36. Produsul poate fi returnat numai dacã este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, adicã sã nu prezinte sub nici o formã semne de uzurã sau consum, sã fie nedesfãcut, respectiv sigilat.

ATENȚIE! Cremele și produsele pentru îngrijirea corpului a pãrului și a feței (care nu dispun de ambalaj suplimentar sigilat de la producãtor) nu pot fi returnate.
*În funcție de starea produsului returnat, se va decide dacã rambursarea poate fi acceptatã!

Important! Costul de transport pentru retur va fi suportat de cãtre Cumpãrãtor.